Byzylyk me perla & gur transparent

929 L

 

  • Perla: (e vogël dhe e mesme)
  • Guri transparent
  • Zinxhir

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

 

SKU: Product Code: BZ-00002 Categories: , Tag: