Beautyqueen Parfum

5,570 L

 

  • 50.00 ml
  • Familja aromatike: Lule – Fruta
  • Një kombinim i frutave, mandarinës së freskët, trëndafilit romantik, jaseminës joshëse dhe myshkut.
SKU: Product Code: 30134-1 Category: Tag: