Aloe Vera Baby Set

5,075 L

 

 

Kodi i produktit: 20318-101

siegel_10.jpg iasc.jpg

 

• Kujdesi dhe pastrimi për lëkurën e ndjeshme.
• LR ALOE VIA Aloe Vera Krem për mbrojtje të ndjeshme të fëmijëve mbron lëkurën e ndjeshme.
• LR ALOE VIA Aloe Vera Baby Sensitive WashLotion & Shampo pastron butësisht.
• LR ALOE VIA Aloe Vera Foshnja e ndjeshme për fytyrën dhe trupin ushqen lëkurën e ndjeshme.

SKU: Product code : 20318-101 Category: Tag: